Anasayfa » Kategorilenmemiş » Kur’an bilen kardeşlerim bana yardimci olurmusunuz.

Kur’an bilen kardeşlerim bana yardimci olurmusunuz.

Selamün aleyküm.

haziran sonu gibi kurana başladım.prof.dr.münif çelebinin kuran dili alfabesinden çalışıyoruz.ben elif bayı bitireli 2 hafta oldu aslında ama hocam kurana geçirmiyor.bu kitapta

techid
idgam
izhar
ihfa
iklab
kalkale
sekte den oluşan 8 sayfa var.bunları ezberlemeden kurana geçirmiyor.ama ben bunları ezberleyemiyorum.yanlış olur diye kurana tek başımada geçmeye korkuyorum.napsam ne etsem ezberleyemiyorum.bu gün kuranı açıp deneyeyim dedim.okuyorum.cd den takip ettim.ama cd deki hocanın okumasıyla benim okumam çok farklı.şimdi diceksiniz ki tabi farklı olur.ama öyle değil.cd den 1.dersten başladım yani elif badan ama yine çok farklı.

şimdi ben hoca söylemeden kurana geçsem olmazmı.o sayfaları ezberlemek mi gerekiyor.aslında hafız ablalar vardı onalara sorucaktım onlarda şehir dışına çıktılar.ee kursta 1 hafta sonra bitiyor.ben ramazana yetişmek istiyorum.bugün o kadar çalıştım ama olmuyor kafam almıyor ezberi.yardımcı olurmusunuz?

hayır hocayada sorabilirim ama saygısızlık olur diye sormaya çekiniyorum.ama benim bu ramazana mutlaka yetişmem lazım.

Popularity: 1% [?]

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Bu haber 20 Ağustos 2008 tarihinde admin tarafından Kategorilenmemiş kategorisi altına yazılmış. 16 views defa okunmuş ve Yorum yapılmamış

Görüş yazın...